9.11.2008

Kaupassa käyntiä


Käytiin lähikaupassa ostoksilla. Gimma odotti kaupan edessä (kauppa on postimerkin kokoinen niin uskalsin jättää Gimman kaupan eteen). Nappasin ostokset ja katselin likkaa jonosta. Yllättävän nätisti se odotti. Tietenkin pientä pyörimistä oli ja vähän piti piipata. Kun tulin takaisin niin sama mies seisoi lapsensa kanssa kaupan edessa, joka oli siinä jo kun me tultiin kaupalle. Hän tunnisti Gimman käyttis-malinoisiksi ja oli pakko udella sitten mistä tuntee rodun. Hänellä on ollut sakemanneja ja harrastanut suojelua kuulemma Seppo Hurstin opetuksessa ja siitä tunnisti rodun. Hän(kin) kehui Gimman luonnetta, kuulemma hänen sakut olivat olleet kovin rauhattomia ja Gimman luonne miellytti häntä.

Ainoa mikä tökkii tällä hetkellä on pöhinä. Ihan alkuun verrattuna se on lisääntynyt. Olen vieläkin yrittänyt olla huomioimatta. Minun mielestä se on epävarmuutta.. Tästä syystä en ole kieltänyt, mutta.. :/ No jatketaan näin, kohta on rokotukset kunnossa niin päästää kentällä muiden koirien sekaan. Sitten saa asiantuntijan neuvoja. Keskustassa ja muualla missä on paljon kaikkea niin silloin ei ole pöhinää ollenkaan.. Mutta täällä kummallisuuksia näkyy harvemmin niin sitten niihin pitää kiinnittää huomiota.

Unohtui kertoa, että perjantaina leikittiin tölkillä. Ensin Gimma tapansa mukaan, "mikä tuo on?" ja sitten leikki pystyyn. Tölkkiä oli kiva kannella ympäriinsä eikä alun jälkeen ollut vierastusta. Olisi vielä jatkanutkin leikkiä jos ei oltaisi otettu tölkkiä pois.

Tänään treenattiin ainoastaan sivulletuloa ja kontaktia sivulla. Hyvin jaksaa pitää kontaktia sivulla, ennen tapahtunutta ennakointia ei juuri tapahdu. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti