4.11.2008

Pöhinäsankari Sellossa


Kuten otsikostakin voi päätellä niin meillä kommentointi on päällä. Jokaista ihmeellistä asiaa tulee kommentoida. Onneksi (/toivottavasti) tämä on ohimenevää..

Niin oltiin tänään Sellossa. Ensin mentiin ulos käymään, ettei vain tule vahinkoa sisätiloihin. Käytiin katsomassa Sellon vieressä menevää puroa. Sisällä käveltiin normiportaita ja mentiin liukuportaita ylös-alas.



Hyvin tyttö jaksoi keskittyä vaikka ihmiä oli paikalla. Kaikkia olisi kyllä ollut niin ihana moikata.. :) Kyllä Gimma jännäsi aluksi vähän liukuportaita, mutta normiportaissa meni aika rutiinilla vaikka niitäkään ei olla hirveästi kuljettu (kotona kun ei ole lupaa mennä yläkertaan). No normaalia varmaan tuollainen pieni jännittäminen. Kävin vaihtamassa kaasupullon vesiautomaattiin ja siinä Gimma laittoi maaten Mustan Pörssin matolle. :) Muutenkin se on aivan ihana kun se käy istumaan rauhallisesti eikä mene kuin sähköjänis ympäriinsä. Toivottavasti pääkoppa pysyy tuollaisena.
Täytyy selkeästi
käydä "ihmisten" ilmoilla useammin, jotta tuo käytös ei unohtuisi.
Vielä siellä metrossa ei olla vierailtu...saamaton emäntä.. :/


Elkää välittäkö omistajan tyhmästä ilmeestä.. :]



Välillä tuntuu, että sitä omistaa kultakimpaleen! <3 Tuli mieleen kun sitä portaissa mentiin ja Gimma katsoi minua, että se niin äitinsä oloinen ja näköinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti