23.11.2008

Ulkoilemassa


Viimeaikoina olen pyrkinyt ulkoiluttamaan Gimmaa vapaana, niin tänäänkin, mutta mukaan tuli Mira Gimman seuraksi. Mikäs sen parempi paikka kaahaukselle kuin läheinen sänkipelto. Gimmalta lähti korvat välillä tosi tehokkaasti ja Miraa oli kivempi jahdata kuin kuunnella omistajaa. Kun "pahimmat" energiat oli pois niin sitten kuunneltiin jo hieman paremmin. 



Tänään ensimmäistä kertaa lopetin treenit kun Gimmaa rupesi kiinnostamaan muut asiat kun treenaus. No koira vain omalle paikalleen ja olkoot siellä jos ei nappaa kuunnella minua.. Sivulletulotreenit on jo hyvässä vaiheessa, välillä tulee hetkiä jolloin tuntuu että herne ei kohtaa toista hernettä vaikka ihan samanlaista reeniä vedettäisiin.

Tänään punnittiin Gimma huvikseen 12,3 kg. Katsotaan tiistaina kuvien kera mitä tuo virallisesti painaa neljän kuukauden iässä. Hoikassa kunnossa Gimma on ja ruokaa saa suurinpiirtein RC:n suositusten mukaan (aikuispaino 25kg). Riikalta saatiin Nattan painokäyrä ja siitä ollaan edellä kolmisen kilon verran. Veikkaus olisi, että tuo jäisi 25-26 kg:n tuntumaan, ei se haittaisi vaikka vähän pienempikin siitä tulisi. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti