17.12.2008

Uusia kokemuksia <3



Eilen käytiin kylässä isännän hyvän ystävän ja hänen puolisonsa luona. He olivat saaneet prinsessan pari viikkoa sitten ja me mentiin sitä ihailemaan. Hirveesti en ole vauvoja nähnyt, mutta tuo oli suloisimpia vauvoja mitä koskaan olen nähnyt! <3 Äidin mukaan prinsessa kuulemma itkee öisin, mutta koko vierailun ajan nyytti käyttäytyi varsin hienosti. Kummatkin saatiin tietty pitää sitä sylissä. Pikkukädet olivat aivan suloiset, tosi ihana vaavi!

Minä ja Prinsessa



Gimma oli mukana vierailemassa. Ihmisten lisäksi perheeseen kuuluun käyttölinjainen labradorinnoutaja Nemo. Aluksi Gimma vähän pelkäsi Nemoa. Onneksi Nemo on todella kiltti ja rauhallinen niin Gimma sai paljon hyviä kokemuksia isosta ja mustasta koirasta. No yritti Gimma kovasti Nemoa leikittää, mutta ei onnistunut siinä kovin hyvä. Parempi niin, muuten olisi voinut olla kämppä uudessa uskossa. ;) Pientä riiviömäisyyttä Gimmassa oli havaittavissa ("haluun leikkii, en haluu maata tässä"), mutta kyllä se Gimmakin siitä rauhoittui, ainakin kahvittelun ajaksi. Gimma valtasi pöydän alta paikan (siellä oli Nemon patja) ja nukahti sinne koko kahvittelun ajaksi. Gimma oli kyllä niin suloinen kun vauva itki, pää vaan kääntyi puolelta toiselle ääntä ihmetellen. Niin ja piti Prinsessalle käydä antamassa suukkokin..

Nemo ja Gimma



Tänään käytiin ostamassa mulle treeniliivi Berralta kun isäntä antoi sellaisen syntymäpäivälahjaksi. Gimma oli mukana ja hyvä, että oli! Päästiin taas kävelemään liukasta laminaattia, kiviportaita, ramppeja jne. Ainoastaan rappusissa Gimma katsoi "ai tästäkö mennään", mutta käskyn saatua ne mentiin ihan ruutiinilla. Hyvä, että se sai taas uusia kokemuksia. Treeniliivin värin olin jo ennakkoon päättänyt (vaikka paikanpäällä vihreää katsoinkin :) ). Kokoa vähän mietittiin ja päädyin sitten kokoon isompaan (eli XXS:ään). Syynä oli se, että saapahan sitten talvella vaatetta alle ja tuo on aika säädettävissä oleva niin ei se siinä muutaman sentin suurennus näy. Saahan sitä sitten kesäksi ostettu toisen, jos nyt tuo isolta tuntuu. Brodeerausta me ei sieltä valitettavasti saatu (niitä tehdään ainoastaan kimppatilauksiin), mutta täytyy kytätä mistä sellaisen saisi. Lisäksi saatiin kaupanpäällisiksi tuo isoin kangaspatukka (tosin lilana ;) ). Tosi hyvää palvelua, suosittelen.Tuolla tullaan varmasti jatkossakin vierailemaan!



Lisäksi käytiin postissa ja olihan sitten pakko kävelyttää ritilärampilla (sellainen pyörätuolipotilaita varten tehty) Gimmaa. Ei ongelmaa vaikka Gimman siinä seistellä isäntä hyppikin siinä.. :) Viimeiseksi mentiin kaupassa käymään ja jätettiin uhkarohkeasti Gimma auton takalaatikkoon odottamaan. Takasintullessa meinasi leuka tippua kun avattiin ovet ja tämä könysi ylös laatikossa, "ai tulitte jo"! Mä olin ihan varma, ettei se siellä pysy kun ollaan niskatuetkin pois otettu. Todella positiivista. Illalla tuli vielä vieraita. Innokkaana Gimma moikkasi vieraat ja meinasi hypätä sohvalla vieraiden kanssa.. Loppuajan Gimma oli yksiössä nukkumassa. Vieraiden lähdetty nousi vain portin pieleen seisomaan siristäen silmiään. Taisi olla aktiviteetteja taas.

Gimmasta alkaa huomata hieman ylienergisyyteen viittaavia asioita. Berralla mm. minun sovittaessa liiviä tämä ipana vinkui kun isäntä piti siitä kiinni (todella harvinaista tolle)! Lisäksi tokoa otettaessa tuo saattaa haukahtaa, jos se ei parilla käskyllä tajua ja vaadin siltä liikettä. Eli kärsivällisyys ei riitä, tai sitten se johtuu nappuloilla palkkaamisesta (tuo kun näkee ruokakupin niin koko maailma unohtuu..). Gimma tykkää enemmän nappuloistaan kuin makkarasta...hämärää.. Vähän nostin ruokamäärää, koska tuo on tajuttoman nälkäisen oloinen. No seuraillaan, alkaako näkyä mitään muutosta vai ei..

Hampaita lähtee ja suussa on verinen löyhkä. :] Uusi patukkakin saatiin pienellä testillä veriseksi. Hirveästi ei olla leikitty kun tuo ei tykkää oikein purra kuin pehmeitä leluja. Niin ja tassu näyttää päivä päivältä paremmalta (edelleen se on kuitenkin auki ja hoidetaan sitä pari kerta päivässä)! Kohta varmaan Gimma pärjäisi ilman pakettia sisällä. Jee, me päästää kohta reeneihin!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti