10.11.2009

Vain puuhastelua


Eipä olla mitään erikoista tehty. Nyt on onneksi nastat autossa alla niin on mahdollisuus lähteä treenaamaan. Ehkä kummallekin on tehnyt hyvää pieni hiljaiselo. Gimma on mielestäni ihan normaalin oloinen, tosin hajut kiinnostavat enemmän ulkona.


Naksuttelin eilen Gimmalle seisomista vadin päällä. Vaihdettiin oma teräskuppi vatiin kun kukaan ei jaksa kuunnella sitä kolinaa. Onneksi, meinaan Gimma turhautuu kun palkkaa ei ala kuulua ja nytkin vati sai kyytiä. Sitä raavittiin vimmatusti ja purtiin, mutta suureksi yllätykseksi sain kuin sainkin Gimman seisomaan nätisti vadin päällä. En olisi uskonut. Voihan olla, että naksuttelin jotenkin väärästäkin liikkeestä (raapimisesta?) jolloin se saikin sitten enemmän toimintaa mitä kaivattiin. Lisäksi otin illalla isännän silppuamia kapuloita (vähän tunnarikapulaa pidempiä kapuloita) ja otin niillä pitoa Ivanin tyyliin. Annoin kapulan Gimmalle ja palkkasin hyvästä otteesta. Häiriönä heiluttelin makkaraa Gimman kuonon vieressä. Kapula pysyi suussa silti, mainiota. Muuta ei sitten ollakaan tehty. Torstaina onneksi päästään taas tottistelemaan valvovien silmien alle. Saas nähdä miltä meno näyttää...


Ainiin, silmätulehdus taitaa mennä ohi vanhalla lääkkeellä.. *peukut on vielä pystyssä*


Otin tuossa äskön vähän tottista pihassa. Testissä oli Silveriltä ostettu "kainalopallo", tosin en käytä sitä kainalossa. Vähän seuraamista ja maahanmenoja. Maahanmenot jäivät vajaiksi ja olivat hitaita, johtuisikohan ettei Pamela halua tissejään laittaa sohjoon?!? Seuraaminen oli ihan kivaa, vähän huomautin lauman kautta edistämisestä (mikä tehoaakin hyvin!). Mielentila oli kiva ja minusta koira oli suora.


 


Pari kuvaa lenkiltä. Täällä tuli lunta!


 


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti