24.5.2013

HylHyllyvää... :D

Eilen oli agsakilpailupäivä. Itse ratoihin olen pääosin todella tyytyväinen vaikka hyllyjä sieltä taas tuli.. Minä en sekoillut itse pahasti, ratojen opettelu on minulle edelleen hankalaa. Rimoja Gimma ei tiputtanut yhtään!! Tuosta olen niin onnellinen! Purinan pohja oli todella kiva, tuolla kisaa mielellään jatkossakin. En oikein tiennyt missä vaiheessa olisin koiran tuonut paikanpäälle, joten se marinoitui aivan liikaa. No samapa kai tilanne olisi ollut vaikka olisin tuonut myöhemminkin, pannu kuumana ja silleen.. :( Radat olivat sairaan kivoja! MUTTA..Hannan kuvaama video paljastaa todella jäätävän jutun, Gimma liikkuu lähdössä!! Hitto kun olisin tuon tajunnut niin olisin nylkenyt eläimen. Ekan radan keinusta tuli lentokeinu, tyhmä kun jäin varmistelemaan. :( Sinne pitäisi pysähtyä ihan ilman varmistelujakin. Lisäksi ei mennyt kunnolla 2on2offiin ja hyväksyin sen. :( Muuten rata oli mielestäni tosi kivasti, Gimma oli pääosin kuulolla. Hyppäri sitten kosahti renkaaseen. Meni sivusta, joten jouduin ottamaan uuden lähdön vauhdista ja putkeenhan se meni.. Kepeistä hittovie en tajunnut, että se meni väärästä välistä sisään. :( Meni siis pujottelun väärin, *aska. Seuraavalla kerralla tuossakin kohtaa pitää olla tarkkana! Puomillakin himmaili kontaktilla. En halua antaa noiden kanssa periksi, pitäisi lähteä vaan ehkä pois jos koira käyttäytyy noin? Muuten se oli kivasti kuulolla niin tuntui tyhmältä lopettaa. Mutta sen tiiän, että yhtään varastettua lähtöä tai kohtaktia en tuolle tule antamaan periksi. Siinä vaiheessa olen niin *usessa, että voimme unohtaa koko lajin siihen. Ei sen puoleen, kyllä tuon perseen hilaaminen nyt jo tuollaisenaankin videolta nähtynä syö! Pitää koutsille kertoa tuosta niin saadaan puuttua asiaan. Radat ryöstetty luvan kanssa Veeran plokista, kiitos!

Agirata

Hyppäri



Hannalta saatiin kisojen jälkeen hieno panta. Kiitos Hanna! <3

Ihana panta, leveä ja pehmeä

Eilen eksyin taas Kopaan katsomaan uusia viestikisoja. Sinne oli tullut belgien RM-ilmokin. Meinaisin pudota penkiltä kun näin ilmomaksun, 50€! Vertailun vuoksi bortsujen ja kelpieiden RM 35€, auspaiden ja suursnautsien RM 35€, bokserien RM 40€, dobermannien RM 45€, valkkarien, mudien, briardien ja bouvierien RM 35€, hoffien RM 38€.. Ja vielä kun lisätään, että emme kilpaile edes voittajassa niin emme kilpaisi rotumestaruudesta.. Mutta täytyy nyt katsoa, aikasempana viikonloppuna Niina taitaa olla ulkomailla.. Eli pakko se on tuo 50€ maksaa jos se ainoa viikonloppu kun saadaan aikataulut sopimaan..

Näyttelyturnee on jo ovella. Isäntä luovutti meille kilttinä Skodan, joten Gimmalla ja Sysillä on tilaa autossa levätä ja ladata paristoja suurta koitosta varten. :) Piti sitten vastavuoroisesti tyhjentää tuo minun treeniauto isännälle. No se ei ollut projekti eikä mikään, koska kaikki tavarat on kahdessa muuttolaatikossa. Tämä isännän idea on aivan todella loistava! Likaisetkin kamat kun heittää laatikoihin niin ei ole koko auto täynnä hiekkaa, kuolaa yms. :) Ja auton tyhjennys on huomattavasti helpompaa!

3 kommenttia:

  1. Kylläpä on tehokkaasti marinoitu malinuaa, on sen verran tiloissaan. :--)

    Oon tosi tyytyväinen, että sulla on jämpti ajatus kriteereistä kiinni pitämiseen. Kentillä näkee niin paljon ohjaajia, jotka suorittaa todella harmaata "kouluttamista" näissäkin asioissa. Epäreilua koirille. :( Ja kaiken huipuksi suurin osa näistä ei tunnu edes tajuavan toimintansa epäloogisuutta.

    Ja joo, toi 50e ilmomaksu jaksaa kyllä nikertää muakin. Ihan tanan kallista tää harrastaminen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan kreisi elukka..kun katsoin noita meidän ratoja äänet päällä niin alkaa pannu kuumenemaan.. Millainenkohan tuosta olisi tullut jos sen kanssa olisi aksattu pienestä asti..?? :D

      Itseä vaan harmittaa se, että pitäisi tuon kaiken kiireen keskellä pystyä ajattelemaan ja pysyä kriteereissä. Pitäisi olla joka skenaarioon valmis ajatusmalli, jonka toteuttaa kun tilanne x tulee kohdalle. Ja olen samaa mieltä, harmalle alueelle meneminen on kuin omiin housuihin kuseminen.

      Kai näissä maksuissa pitää vaan ajatella, että onneksi ei omista hevosta.. :P

      Poista
    2. Hevosta, purjevenettä... :D
      Terveisin,
      12 vuotta purjehduksessa kisannut

      Poista