25.2.2010

Ruutua, noutoa, jäävät ja seuraamista, siinä setti!


Ensin ruutu. Viritin ruudun pihalle ennen kuin otin Gimmaa ulos. Käytin Gimman pissillä ja sitten alettiin tokottamaan. Gimma ei huomannut ruutua kun käveltiin sen vierestä ja päästin sen pellolle tarpeille (ennen se olisi merkannut sen.., huomio1). Sitten ruudun lähetykseen. Merkkasi ruudun kun kysyin sitä. Lähti ok:sti (ei mitenkään palavasti, mutta suoraviivaisesti edeten kuitenkin, huomio 2). Haki ennen alustalle menoa vasemman puoleisia törppöjä (huomio 3), jonka jälkeen siirtyi alustalle. Tein myös lähetyksiä sivusta eli sai juosta kulman "läpi" ruutuun. Hyvin löytyi paikka. Viime perjantai ei ehkä ollut mitään aivopierua vaan onkohan tuo jotenkin kuitenkin seonnut?? Merkkiä en opettanut, enkä opeta ennen EVL:ään eli siitä se ei voi johtua. Alusta saa pysyä nyt ruudussa jonkun aikaa.. Sitten noutoa. Käsittämätön meininki jatkuu. Kapula ei onneksi tippunut jalkoihini kuin kerran eli jotain parannusta. Tosin nyt pidin huolen, että pallo ei näy mitenkään (laitoin sen takataskuun). Suurin mysteeri tuli kun Gimma alkoi luovuttamaan kapulaa sivulla!! En koskaan ole ottanut luovutusta sivulle, mutta niin se vaan tarjosi sitä useamman kerran.. No eihän se tokon kannalta tietty huonoa ole, mutta minä en käsitä...MISTÄ SE TUON REPI??? Lisäksi Gimma puri kapulaa, joka ei yhtään ole sen tyylistä. Käskin lopettaa pyörityksen ja palkkasin rauhallisesta otteesta. Näitä ylläreitä näköjään sataa kuin sieniä sateella.. Minen tajuu mitään... Jäävät onnistui tosi hyvin, tein ne avo tyyliin. Ensin maahanmeno, sitten seisominen. Seisomisen paluussa tiputin taas pallon Gimman eteen targetiksi. Vähän liikutti toista takajalkaa, muuten hyvä. Seuraaminen oli pääosin tosi mallikasta (ainakin minun mielestä.. ). Tosi hyvä asenne, tosi napakat käännökset, hitaassa käynnissä toooosi magee! Vähän se ehkä edistää, mutta lähettiin sitten rullaamaan ympyrää niin Gimma korjasi hyvin.


Onneksi seuraaminen rulettaa, muuten menisi pelihousut rikki. Täytyy yrittää saada isäntä kuvaamaan niin saisin siitä videomateriaalia aikaiseksi. Se on vaan surkua kun joutuu  kuvaamaan kännykällä niin en pysty sitä movie-makerissä muokkaamaan yhtään (siksi tuossa kisavideossakin on tuo tyhmä loppu..). Meillä oli videokamera tilauksessa, mutta kun sen toimitus vaan viivästyi koko ajan niin peruttiin se. Pitäisi löytää joku muu malli mikä kelpaisi isännälle niin saataisiin se videokamera, sille olisi meinaan käyttöä...


Gimma on saanut viime aikoina viilettää Reiskan kanssa oikein olan takaa. Reiska kyllä on kyllä niin mainio miäs. Gimma juoksee lelu suussa niin Reiska ei tajua lelusta tuon taivaallista, se juoksee Gimman perässä kun se on vaan niin ihku tyttö. Kun Antti heitti lelun niin sitten Reiskakin tajusi, että lelu on pelissä. Reiska voittikin lelun melkein joka kerta kun se heitettiin puhtaaseen lumeen (lunta oli siis säkäkorkeuden verran ellei enemmän), se on vaan ihan sikanopee. Tai tulihan se paljastus, ne on reenannut koko talven lumessa juoksua..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti