15.2.2010

Touhukas viikonloppu mökillä


Mites tämä tälleen menee kun tuntuu, että blogiin päivitetään vain joutavia..? No ollaan me viikolla vähän reenitty pihalla, seuraamista, jääviä, ruutua yms. Ruudun treenauksessa en näyttänyt ruutua ennakkoon ja vein alustakin ennen kuin otin Gimmaa ulos. Ei mitään ongelmaa, paitsi liukas maa...Gimma liukui ruudusta ulos, mutta onneksi suti takaisin nappi paikalle. Me aloitettiin myös treenaamaan luoksetulon seisahtumista ja yllättäen Gimma näyttäisi pysähtyvän paremmin kädellä kuin käskyllä..haluisin sen toimivan käskyllä, mutta katsellaan.. Jos koira toimii kädelläkin niin mitä minä olen sitä vaihtamaan. Maahan saa sitten joskus kyllä mennä käskyllä.


Käytiinhän me myös Niinan ja poikien kanssa lenkillä. Väiskistä ja Gimmasta näyttää kehkeytyvän oikein hyvät ystävät ja sehän korpeaa yhä enemmän Toukkista! Gimma ja Väiski juoksevat yhdessä, Väiski näykkii Gimmaa takajaloista ja Gimma puree niskasta. Aivan mahtava pari!


Me jouduttiin valitettavasti jättämään perjantai-tokot välistä ja suunnattiin mökille viettämään viikonloppua. Siitä nauttivat niin koirat kuin omistajatkin. Ensin yhteysaluksella mökille ja sitten pienellä kävelyllä loppumatka. Lunta oli yllättävän vähän (siis reilusti vähemmän mitä Espoossa, mutta vähemmän mitä Naantalissakin). Se oli vaan hyvä juttu, saaressa ei ole kiva jäädä auton kanssa kiinni kun ei tiiä onko ketään lähistöllä jos tarvitsee apua.. Koirat suti koko illan ulkona. Piha näytti jo ensimmäisenä iltana siltä, että armeija olisi majoittunut alueelle. Koirat viettivätkin sitten ulkona semmoista reilua kuutta tuntia/päivä. Syömässä kävivät sisälle sitten taas ulos. Tuo jos mikä olisi koiranelämää.. Varsin helpoksi olon tekee sen, että Touko ja Gimma viihtyvät todella hyvin toistensa seurassa. Niitä ei tarvitse näköjään edes pakkasella viihdyttää ulkona. Kunhan Toukolle tyrkkää takin/haalarin niskaan niin se riittää. Lauantaina käytiin vähän kävelemässä jäällä (tai siis minä hiihdin, uskokaa tai älkää..). Lauantaina kummatkin hulit pääsivät kokeilemaan vetämistä ja yllätyin kuinka hyvin Gimma veti. Mika oli pupuna valmiina jo jonkin matkan päässä, josta lähti sitten lelu kädessä juoksemaan. Toukon kanssa voisi harkita canicrossin Sm-kisoja ihan hupimielessä kun se tykkää niin juosta. Toukossa on meinaan poweria kun sen siitä saa vaan täydellä teholla ulos! Sunnuntaina hiihdin koirien kanssa reilut 5km kaiken muun temuamisen lisäksi. Alkaa Gimmakin olemaan aika kuivassa kunnossa.. No eipä koirat ole ennen noin paljon rallia vetäneetkään..


 


Kuva saastetta. Nauttikaa!




 


Hiihtolenkkiposeeraus, Gimma on tässä vaiheessa kokeillut vetämistä.



 


Gimma ja tyypillinen tyyli lelun kanssa; häntä pystyssä tietenkin.



 


Touko-Ukko vetää.



 


Makkaraa paistamassa. Ukkelia palelti niin pitihän pikku-miäs ottaa sylkkyyn.. Nuotiossa on hyväkin tuli, mutta näköjään kameran puolelta se ei ole syttynyt palamaan..



 


Toukkis vaanii...



 


...ja rallattelee...



 


Näytän sulle kieltä!



 


Kaunis tyttö.



 


Jätkänkynttilä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti