5.9.2012

Amppareita ja kisaputkipohdintaa

Toukolla oli kotona käynyt tosi ikävä juttu. Toukkis ja isäntä olivat käyneet viemässä omenoita riistaruokintapaikalle ja Toukkis oli juossut maa-ampiaispesään. Useampi amppari oli pikku-Toukkista pistänyt ja lopulta tultiin siihen tulokseen, että kyypakkaus on parasta antaa. Toivottavasti tästä ei jää kuitenkin hieman herkkäsieluiselle Toukolle traumoja. :/ Touko kun oli jonkin verran peräpäätään kyttäillyt tapahtuman jälkeen. :( Onneksi nyt poitsu näyttäisi olevan ok. Amppareita oli löytynyt ainakin niskasta, korvasta, hännästä ja pepusta. Nyt viikonloppuna Toukolla alkaa sesonki-työt kun Toukkis ja isäntä suuntaavat Savon kautta Lappiin. Toivottavasti Toukkis hoitaa pestinsä hienosti!

Ja ilouutisiin: nyt Gimmalla paikka rotumestiksiinkin.. :) Rankkaa tuleee olemaan, Gimma kisaa neljä (!!) viikonloppua putkeen. Toivottavasti ei tule hyytymisiä. :) Olen jo ennemminkin haaveillut rotumestiksiin menemisestä, mutta se on jäänyt aina jostain pienestä kiinni. Nyt sinetin laittoi asialle se, että me päästiin joukkueeseen! Jos ei oltaisiin päästy joukkueeseen niin olisin mennyt Ilmajoelle kisaamaan. Eli kiitos Idioottitiimille, että hyväksyivät yhden lyhytkarvaisen idiootin. :)

Luulempa, että Seinäjoen kokeen jälkeen me kisataan vasta seuraavaksi Kokkolassa..minua ainakin huimaa jo nyt.. :)

2 kommenttia:

  1. Jos se jatkaa takapään kyttäilyä niin tarkistakaa löytyykö jostakin pienenpieni piikki vielä. itselläni oli 3 päivää reidessä ampparin piikki, ja se alkoi vaivata kokoajan enemmän. kunnes vasta etsimällä etsien löysin oikean kohdan. Sehän on järjettömän ohut ja vaikeasti pois saatava.

    VastaaPoista
  2. Touko on kuulemma ollut ihan ok nyt. Mika nyppikin niitä piikkejä koirasta irti. :( Mutta on se hyvä jatkaa vielä tarkkailua.

    ps. Minä lisää teidän blogin listalle. :)

    VastaaPoista