20.9.2012

Reenejä ja pyöräilyjä

Maanantai-aamuna taas kevyt 6,6km pyörälenksu. :)

Maanantain reeneissä oli tarkoitus ottaa luoksaria, ruutua, ohjattua ja tunnaria. Treeneissä alkoi kuitenkin tulla vettä kuin esterin sieltä niin jätin tunnarin pois. Luoksaria kierron kautta ja muutama tosi hyvä stoppi saatiin aikaiseksi. Maahanmenot sen sijaan ovat hiiiitaaaaiiiitaaaa. Taas palasi ongelma maahanmeno.. Ärsyttävää! Täytyy taas ottaa lenkille nameja matkaan, jotta kokeessa elukka viittisi maastoutua käskystä.. :P Ohjatussa noudatin kummatkin. Merkkiä ei ennakoinut yhtään (vähän noutomoodissa..), mutta noudatti stoppia, joten väliäkö tuolla. Eipähän voi tuomari sanoa, että koira ennakoi merkkiä jos viikonloppuna samalla tavalla tekee. :P Kummatkin suunnat haki tosi hienosti. Tuli jälkiviisautena mieleen, että videointi olisi ollut aika poikaa. Suvi heitti meinaan järkevää pointtia tuosta Gimman häröilystä kokeessa. Treeneissä Gimma on ollut tosi varma suunnista, joten jotain teen mahdollisesti eri tavalla kun se ei vaan kokeessa oikein ota onnistuaakseen.

Tiistaina tehtiin myös pyörälenkki. Tällä kertaa 6,45km. Ennen agivuoroa kävin kokeilemassa Gimman kanssa esteitä ja se oli yllättävän kiva. :) Ehkä sen kanssa vielä voisi joskus kisata. Tietty se taas yritti kontakteilta karata kun hämäilin, mutta kun ohjasin sitä ilman ääntä niin ei se homma mennyt yhtään kilpahuudoksi! Erittäin positiivista!

Keskiviikkona pikatokoteltiin Törnävällä. Ensin tunnaria. Liis ei vierestä nähnyt, mutta minä näin, että nosti kahta väärää. :( Ja sitten tehtiin ohjattua ja kuinka ollakaan keskikapulalle elikko meni. :( Miksi?? Treenit ovat menneet tähän asti tosi hyvin ja tietty ennen koetta taas tämmönen. Onneksi pysähtyi ja toi oikean kapulan! Täytyy ottaa perjantaina ohjattu ja tunnari vielä. Tokosta mentiinkin sitten tuli pyllyn alla agiin. GIMMA OLI IHAN SUPER! :D Meillä oli kieputusta + kunnon juoksua sisältävä hyppäri. Vedin jo ranteet auki kun näin radan.. Toin Gimman radalle vasta kun oli meidän vuoro ja ohjasin sitä taas pääosin ilman ääntä. Rimoja tippu ehkä koko treenin aikana kolme ja elukka oli kuulolla..todella positiivista! Vähän harmittaa kun talvikaudelle ilmoittautuminen meni sivusuun... :( Tosin treenien jälkeen Gimman naamassa oli vekki, että ehkä se on parempi kun keskitytään noihin turvallisempiin lajeihin..

Torstaina käytiin taas pyöräilemässä. Ajattelin, että nyt en jaksa pitkää lenksua mennä, mutta kuitenkin lenkin jälkeen katsottuani Endomondoa mittariin oli kertynyt kivat 6,13km. Latasin tänään Endomondo Pro-version niin ei tartte akkua puhelimesta jatkuvaan ladata. Töiden jälkeen vein Gimman rokotettavaksi Takalan eläinklinikalle. Oikein kiva tohtori, tuonne voi mennä toistekin jos tulee tarve. Gimma painoin karvan alle 24kg. Tohtori totesi ensimmäisen kerran Gimman nähdessään, että mikä vinttikoira tuo on.. Ja näyttää myös joltain kojootilta. :D

Lauantain ilmolistatkin on jo tulleet. Ensin jännitti ja nyt voi oikeastaan sanoa, ettei jännitä yhtään. Meillä ei ole tuossa seurassa mitään saumoja, joten mennään vaan tekemään oma suoritus. Kiva on nähdä myös miten Gimma selviää kohtuu isojen kokeiden häiriöstä vai tuleeko ensimmäinen punainen kortti samantien.. Erityisesti jännittää jos ruudut ovat kehissä kovin lähekkäin niin sitten voi olla, että tilanne on liian hankala kojootille. Toivottavasti saataisiin joku tuttu kuvaamaan niin näkisi tunaroinnit jälkikäteen. :)

2 kommenttia: