20.10.2013

Rauhallinen viikonloppu

Viikonloppu ollaan otettu aika rennoissa tunnelmissa. Lauantaina Gimma sai illalla touhuta hirven luun parissa. Gimma on kyllä niin tehokas luiden parissa. Osaa käyttää tassuja ja puree ihan sika-lujaa. Nuo luut on onneksi sen verran kovaa tavaraa, että eivät heti antaudu edes Gimman hampaissa.

Gimma nauttii lähi- ja luomuruokaa; nurmijärveläistä hirveä :)

Sen verran lauantaina touhuttiin, että tehtiin kaukoja takapalkalla (lihapulla). Pääosin tehtiin seiso-istu -vaihtoa. Se toimi todella hyvin, joten jatketaan näin kokeeseen asti ja katsotaan tuottaako se jotain lopputulosta. Apparin kanssa takapalkkaa ehkä vielä paremmin hyödynnettyä, joten kokeillaan sitä kunhan päästään kavereiden kanssa reenaamaan. :) Kokeiltiin myös vaihdon tekemistä niin että pidin Gimmaa kaulasta kiinni ja Gimma joutui oikein vetämään itseään saadakseen tehtyä vaihdon oikein (päästin irti siinä kohtaa kun vaihtoi painon kunnolla taakse). Aluksi sillä oli vaikea uskoa, että vaihto pitää tehdä vaikka pidän kiinni. Hauskaa. :)

Sunnuntaina käytiin pellolla tokottamassa. Otin sivulletuloja maasta (treeniä ruutua ajatellen). Tosi hyvin tuli (ei yrittänyt juosta päin), palkan sai aina kainalosta. Näyttäisi, että palkan hamuamista vaan tuo päin tuleminen. Tehtiin myös kaukoja ja takapalkkana oli pallo. Pallo toimi hyvin ja hienosti saatiin tehtyä vaikeaa seiso-istu -vaihtoa. Gimma sai myös haukkua ja seurata. Kivat pikku-peltoreenit. :) Illalla tehtiin tunnari pihassa ja taas tuli väärä. Mikä ihme siinä on, että kotona ei voi tuoda omaa? Seuraavaksi Gee saa ensin nameja syödä maasta ja sitten vasta kapuloille. Ärsyttävää..

Touko oli ollut pätevänä viikonloppuna ja seisonut hienosti. Hyvä Touko-Pouko! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti