8.10.2013

Savoilemassa

Gimma metsässä

Viikonloppuna oltiin Savossa. Oli niin kivaa käydä siellä pitkästä aikaa, sieniäkin kertyi kiva saalis. Nyt tosin ne on jo kuivattu ja saalis näyttää ihan onnettomalta. Lauantaina Mika kävi aamusta radalla ampumassa ja me tottisteltiin sinä aikana. Mika ampui sekä hirvi- että lintukiväärillä ja ääni oli kova! Kyllä Gimmalla pää kääntyi kun vieressä jysähti, mutta ei se muuten reagoinut. Minulla särisi korvissa vielä radalta lähtiessäkin..aika pauke. :) Esineitä tehtiin kumpanakin päivänä. Tein ruudun metsästysmajan viereen ja ruutu oli siellä koko viikonlopun. Lauantain esineet olivat tosi hyvät, kaksi pistoa ja kaksi esinettä. Minnan neuvosta nollasin tilanteen ensimmäisen esineen jälkeen ja uusi lähetys, toimii! Sunnuntaina ruudun vieressä oli hirvenkarvoja karmea kasa (makuupaikka tms?) ja eiköhän suuri ja mahtava metsästäjä jäänyt siihen sitä tutkimaan xxxx. Kaksi esinettä tuli, mutta kyllä ketutti.

Suppiksia

Pääsin myös Toukon ja isännän mukaan metsälle. Vähän Touko oli ensin hämillään, että mitä minä siellä teen, mutta ymmärsi kuitenkin lopulta olevansa töissä. Täytyy sanoa, että ei se seisojen työ "helppoa" ole. Onneksi FitDog:n palkkari oli matkassa ja Touko sai sitä joka päivän päätteeksi.

Siellä se Touko-Pouko menee :)

Metsästä löytyi marjojakin. Harmi kun niistä oli jo suurin osa mennyt ylikypsiksi. Oikein harmitti kun näki puolukoita aivan sairaasti ja ne jää sinne mettään. :(

Gimma taas poseeraa :)

Metsässä oli vielä puolukoitakin, suurin osa oli ylikypsyneitä :(

Viikonloppuna oli myös paikallisen seuran hirvijahti. Me saatiin luita ja koirat oli kyllä asiasta onneissaan. :)

Gimma nauttii hirvenluuta

Maanantaina oli tokot. Gimma otti hyppyä eikä pahasti lähtenyt ääntä! Palkkasin välillä maahan (namit ennen lähtöä) sekä iskuista. Iskut oli tosi hyviä, niistä pitää vaan muistaa palkata! Sitten kaukoja. Muutaman seiso-istu -vaihdon Gee kykenee tekemään, mutta sitten lähtee pakki päälle. Paaaaalljon toistoja tarvitaan, mutta suunta on oikea ja se on pääasia. :) Sitten tunnari. Tuli heti omalla, mutta epäusko valtasi ja maistoi väärää. Toi kuitenkin oman. :) Toistoja..toistoja... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti