17.10.2013

Viestimasennut ja mukavaa tokotusta

Voihan viestikoe... Niinan kanssa pommitettiin ihan olan takaa ja tuloksena oli kolmannelle varasijalle pääsy. :( Voi *aska. :( Jos tuohon ei päästä niin seuraava koe on joskus vuonna 2014..plaah.. :(

Illalla tunnari pihalla. Eiköhän taas sijaistoiminnot puskeneet päälle ja että kun ne ärsyttää. Haisti ensimmäistä kapulaa ja meni sen jälkeen puskaa haistelemaan. Kielsin tästä ja Gee jäi tuijottamaan minua, olisi pitänyt pitää suu kiinni ja odottaa, mutta annoin käskyn etsiä omaa. Otti sitten randomin kapulan..äääähhh.. Laiton koiran lepoon ja uusi yritys. Oma tuli. Voi voi..

Torstaina käytiin tokottamassa Riikan kanssa Tammistossa. Gimman kanssa otin ensin seuraamista ja askeleita. Askeleissa Gimmalla on suorat perusasennot ja muutenkin asenne oli kiva. :) Kokeilin nyt ensimmäistä kertaa häiriössä seiso-istu -vaihtoa ja pidemmältä matkalta. Kunnon onnistumiset saatiin takapalkalla, ehkä pitäisi siihen siirtyä vähäksi aikaa..? Antaa ehkä jatkossa apparille namit, jotta ei tule niin selvää tilannetta (kun nami on ja namia ei ole). Sitten ruutu, Riikka liikkuroi. Merkki oli sairaan hieno. Rauhallinen pa, nopea lähtö, täsmällinen pysähdys ja täysin hiljaa!! Meno ruutuun oli myös niin hieno. Palkka tuli ruutuun (taas..). Sitten ohjattu, Riikka arpoi meille oikean. Käskystä heitin taas kourallinen nameja maahan, koska näytti siltä että ääntä tulee pääsemään. Namien syönnin jälkeen merkki oli täysin äänetön, mutta stoppi ei ollut napakka. Oikean nouto oli hyvä, varsinkin kun kapula oli todella pimennossa ja muutenkin "hautautui" hiekkaan. Sitten vasemman nouto, palkkasin merkistä ensin. Sitten nouto, joka oli hyvä! Ei ajatustakaan keskikapulasta! :) Viimeiseksi tunnari. Riikka tuplakäskytti ja annoin palkan kontaktista. Lähti taas vauhdilla ja haistelu oli todella hätästä, otti kuitenkin oman varmasti ja palautti ravilla. Palkaksi sai broilerin siiven, josta Gee oli hyyyyvin iloinen. :) Oli kyllä niin kivat tokoilut. :)

2 kommenttia:

  1. Voi kurjuus, jos ette kokeeseen mahdu :( Missä kohtaa kävitte tokoilemassa Tammistossa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti vielä peruuntumisia tulisi! Elämme toivossa.. :/

      Poista