19.3.2009

HVK:n ensimmäiset tottikset


Mitään käsitystä ei ollut minkätyyppisiä tottiksia järjestetään, mutta kun kerholehdessä oli ilmoitus alkavasta tottiksesta niin sinnehän me suunnataan! Suureksi yllätykseksi paikanpäällä näkyi tuttujakin, naapuri meinaan! Lisäksi Jessica kurvasi kentälle, niin mikäs sen parempaa, hyvät treenit hyvä seura! Treenejä oli pitämässä Ismo Tabell.


Ensin seuraamista. Ismo naksutteli. No Gimma ei ollut tottunut niin pitkiin pätkiin, joten herpaantui pariin otteeseen. Lisäksi itse eksyin hankeen niin Gimman oli siellä jo senkin vuoksi hankala pitää paikkaa. Mukaan otettiin myös käännökset (ihan uutta Gimmalle), joita helpotettiin palkkaamalla koko käännöksen ajan. Vaikea sanoa miten käännökset menivät kun taas jouduin keskittymään itseeni kovasti. Sitten liikkeestä istumisia ja maahanmenoja, jotka eivät olleen kovin nopeita, mutta me ei oltukaan niitä noin reenitty. Hyvä mieli jäi touhusta, Jessican mielestä Gimma oli ihan hyvässä mielentilassa. Gimmalla ei ollut tottiksessa tossua jalassa. Tästä kerrasta muistutus, äänenkäyttö on sallittua!


Toinen kiekka saalisleikkiä. Gimma pääsi puremaan Ismon jättipatukkaa, joka oli hihnan päässä. Vitsit mikä tyttö!! Likka veti patukkaa ihan sairaaan hyvin. Mun tarvii saada nopeutta hommaan kun Gimma pääsi aika nopeasti puruun kun olin niin hidas saaliin liikuttelija. Selkeästi huomaa, että kun tuo saa täytettä suuhun niin alkaa tapahtumaan. Tällä tyylillä leikimme nyt jonkin aikaa ja katsotaan mihin se meidät vie.. Voitte arvata vaan miten muikeana likka oli kun sai kantaa jättipatukan autoon..häntä oli pystyssä (lue Gimman tapauksessa: sirpillä melkein selän päällä ) ja tyttö oli niin polleena niin polleena. Mä en edes osaa kuvailla sitä tunnetta mikä itsellekin tuli kun Gimma oli niin tyytyväinen, lyhyesti onnistunut olo. Mun tyttö!


Reenien jälkeen jutusteltiin naapurin kanssa pihalla ja hän antoi meille Reijon vanhan jättipatukan. Vähänkö hieno homma, päästään heti huomenissa sitä testaamaan. Lisäksi hän on menossa Dog & Cat:n myymälässä käymään lauantaina niin minä teen vähän ostoslistaa mukaan.. No pelkkiä tarpeellisuuksia vaan ostetaan, muut ostokset sitten hankin huhtikuun viettisempassa.


Lenkillä tänään ensimmäistä kertaa pitkästä aikaa minua katseltiin taas sillä silmällä.. Yhdessä kohtaa lenkkiä kävellään aika läheltä taloa ja olen välillä pitänyt Gimman siinä kiinni, välillä auki. No nyt likka meni ojanpohjaa haistelemaan ja käskin pois. Nätisti totteli, mutta toisti asian pari kertaa jonka jälkeen katsoi minua "sillä silmällä", haistoi maata ja tuli luo (kun käsketään luo niin en voi sietää, että sen jälkeen tehdään jotain muuta). Päästin koiran uudelleen vapaaksi ja tämä toistui. Sitten otin koiran hihnaan ja mentiin talon ohi jonka jälkeen päästin taas Gimman vapaaksi. Ei ongelmia loppulenkillä, todella kuuliainen tyttö. Olen nyt lenkillä ohitellut koiria Gimma vapaana, koska minusta Gimma kiinnostuu toisista koirista jos otan sen kiinni. Nyt siis Gimma on vapaana, mutta ohitukset tehdään kauempana. Gimma näkee ohitettavan, mutta kun pysyy kauempana niin sillä ei ole tarvetta lähteä mihinkään. Tietenkin jos yhtään on epäilystä niin laitan likan kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti