22.3.2009

Minitreenit läheisellä kentällä


Mentiin avon kanssa läheiselle kentällä tekemään minireenit. Aiheena seuraaminen, liikkeestä istuminen ja maahanmeno (paikalteen).


Gimma oli aika ihmeissään uudesta paikasta, pää puoli ympäri aika moneen otteeseen ja keskittyminen herpaantui. Lisäksi tarvitsisin kolmannen käden naksulle (tai sen naksuttelijan). Ensin saalisleikkiä jättipatukalla, joka meni ihan hyvin. Gimma veti ja oli aktiivinen. Rauhavaiheet menivät tosi hyvin, no ne on sillä luonnostaan hyvät. Ei tartte kuin mainita pidä niin patukka jää siltä sijoiltaan suuhun.. Muutama irroitus ja taas leikkiä. Sitten vietiin yhdessä patukka autoon. Suoraan takaisin kentälle ja siitä seuraamista (pieni tauko olisi luultavasti tehnyt terää). Vaikka selkeästi makupalat kiinnostivat, mutta ei tarpeeksi paljoa. Lentävät linnut ja avo oli paljon kiinnostavampia kuin makkarat. Videolla huomaa tämän. Ensimmäinen pätkä on minusta vireellisesti hieman parempaa (mutta suoritus epätarkempi). Toinen pätkä ihan ok. No mitäs minä selittelen, siitä se näkyy kaikkine mokineen..











Saalilla saisi pakettiin vauhtia runsaasti, mutta onko se hyvä tässä vaiheessa? Jos Gimma alkaa kuikuilemaan niin näissä tapauksissa olen odottanut Gimman omaa aktiivisuutta enkä ole lähtenyt sillä makkaraa nenän edessä tuputtumaan...


Kotona maisteltiin mangoa, Gimma piti siitäkin. No maistui sille eilenkin salaatinlehdet..


PS. Miten tuon videon saa näkymään suoraan?? -muoks. kyllä sitä vanhakin oppii kun tarpeeksi päätä seinään hakkaa.. -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti