23.3.2013

Lauantaina aamutuimaan hallilla...tietenkin Hannan kanssa.. :)

Tuntuu se ehkä hieman hullulta herätä lauantaina aamuna klo6. Treenit sovittiin alkaviksi klo7. :)

Gimma aloitti seuraamisella. Kainalopalkalla ja ehkä tässä paikan lisäksi tulee motivaatioreeniä samaan syssyyn. Videolta katsottuna kyllä se vaan välillä poikittaa (takapään hallinta onnetonta??), mutta minun on todella paljon helpompi kävellä. Apparin naksuapu on välttämätöntä, sen verran perä seilaa. Käteni näyttää kuitenkin niin tyhmältä! :( Hyppynoudossa hyppäsi taas kapulan päälle (jotenkin tuntuu turhalta edes kirjata tätä ylös, koska tämä tapahtuu lähes aina). Luovutus vino. Ohjattu karsintatyyliin, tulen aloituspaikalle ja liike alkaa. Hyvä merkki (ensimmäistä kertaa kokeiltiin tuollaista reikämerkkiä), hyvä suuntaus, paluu hidas, luovutus vinossa. Tästä eteenpäin kaikkiin luovutukseen kuurilla speedbumpit avuksi (nyt ollaan tehty erikseen niillä). Tämän jälkeen kuuntelutreeniä ja se oli malinuaalle niin vaikeaa. Välillä kykeni menemään merkille, välillä meni kapulalle. Tein helpotuksen ja laitoin pallon merkin taakse. Sitten sai heittääkin kapulan ja hienon merkin teki. Merkkireenin päätteeksi vein Geen merkille ja noudatin vasemman. Hienosti löytyi kapula vaikka niitä ei uudestaan näytetty. Sitten tunnari. Meni hyvällä vauhdilla kapuloille, keskittyi haistelemaan ja otti hienosti oman. Kykeni vielä istumaankin (vaikka vinoon) luovutuksessa! :) Hieno Gee. <3 Loppuun vielä kaukoja namitakapalkalla. Ne onnistui ihan jees, mutta asenne saisi olla parempi. Ensireenissä otetaan pallo käyttöön!

Tiivistettyä videotodistetta reenilöistä, saa kommentoida! :)Toukolla on ollut rankkaa. Kives löytyi vatsaontelosta, joten leikkaushaava on aika iso. Ensimmäisen yön isäntä nukkui Toukon kanssa, katsotaan tarviiko seuraava yökin tehdä niin. Haava on siisti, mutta vatsa on vähän turvonneen oloinen.

1. päivä leikkauksen jälkeen

6 kommenttia:

 1. Kivan näköistä menoa. :) En tiedä, miten olet seuraamisen opettanut/sitä treenannut, mutta tuossa videolla näytti vähän siltä että Gimma hakee niin paljon kontaktia sun kasvoihin, ja sen takia poikittaisi.

  Tosi paha kyllä sanoo tämmösen yhden pätkän perusteella, mutta tuli vain mieleen, kun oon yhden koiran kanssa tapellut saman asian kanssa. ;) Sen kanssa tein seuraamisen opetusvaiheessa sen mokan, että tuijotin koko ajan sitä että kulkee varmasti suoraan jne, kun ei ollut apparia käytössä joka olisi zippaillut. Noh, koirahan oppi siinä samalla ottamaan kiintopisteeksi mun kasvot.. Ja kun alettiin tekeen "kisaseuraamista" katse tiukasti eteenpäin, niin piski painoi, edisti ja poikitti ulos ihan julmetusti, kun hakemalla haki kontaktia. Tähän auttoi uusi palkan paikka, palkka aina takavasemmalta, palkkailtiin aina kun se ennakoi sinne, ja kyllähän sillekin sitten ihan ok seuruu saatiin.. Aikaa vain meni ja paljon.

  Mutta kiva blogi, täytyy alkaa useamminkin lukemaan tätä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensiksi, kiitos kommentista ja tervetuloa lukemaan. Toivottavasti jatkossakin viitsit kommentoida. :)

   Olet aivan oikeilla jäljillä. Gimma hakee kontaktia ja tosi vahvasti. Lisäksi sen perusasento on opetettu liian eteen. Minä en ole koiraa juurikaan tuijottanut opetustilanteissa (tosin jännittäessä kuljen pää alaspain), mutta olen opettanut sille erittäin vahvan kohtaktin ja/tai koira haluaa luonnostaankin pitää sitä. Ennen kainalopalkkaa olen palkannut koiraa vain taakse vasemmalle. Tämä ei vaan ole tuottanut haluttua lopputulosta. Nyt olenkin luovuttanut ehkä seuraamisen asennon suhteen, mutta pitäähän projekteja ihmisellä olla.. ;)

   Poista
 2. Hei, vielä niiden päivällisten juttujen lisäksi mä kiinnittäisin sinuna huomiota tohon pomppimiseen. Ja jos mie olisin sie, mie antaisin satikutia tommosesta. :P Toki se palkkauksen fiksaus osaltaan vahvistaa sitten sitä korrektiutta.

  Ihan on siisti Toun haava. :) Rapsutuksia, toivottavasti dropit auttaa ja kivut pysyy kohtuudessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitatko pomppimisella palkan härkkimistä vai jotain muuta? Tarvii vaihtaa tuo palkka siihen kainalopalloon kun tuon limaisen pallon pitäminen kainalossa on välillä aika hankalaa.

   Touko on ollut jo illasta rauhallisempi. Onneksi olemme pystyneet vahtimaan sitä ja se on saanut olla ilman lampunvarjostinta. Tietty öisin joutuu olemaan varjostimen kanssa. :)

   Poista
 3. Gimmalla on kivasti draivia tekemisissään :)

  Ja Toukolle tsemppiä, kun sai niin kamalan synttärilahjan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pk-puolella saisi seurata noin, mutta en ole varma mitä tokotuomarit siitä sanovat.. :/ Kiitos joka tapauksessa, se on hankala hakea vauhtia yms. lisää kun sitten helposti alkaa kiljasut lisääntymään. :/

   Touko voi jo paremmin, toivottavasti suunta jatkuu samana. Toivon niin kovasti, että tämä vaikuttaisi Toukon pääkoppaan positiivisesti.

   Poista