20.3.2013

Lisälahjoja Toukolle :)

Tosi pyllystä kun olen ollut viikonlopusta asti kipeenä. :( Ei kuumetta, mutta nenä vuotaa ja yskäkin oli. Niin hanurista!!

Nyt on Tanjan hoidon jälkeen havainnoitu Gimmaa. Lonkalle se vetää vielä, mutta vain jos nojaa sohvaan. Eli tämä on vähentynyt todella paljon! Ei vedä enää ollenkaan lonkalle jos istuu vapaasti. Vielä haluaisin viedä Tanjalle Gimman ennen reissuun lähtöä.. Kokeilin myös eläinkokeena luoksarin maahamenoa. Huomasin Gimman tulevan takaani kovaa vauhtia luokse, huusin maahan ja hitto miten hieno se oli!! :O Oli pakko kokeilla hetken päästä uusiksi, ja taas 10+++ olisi ollut arvosana. Joko A) se on ollut jumissa eikä maahanmeno ole tuntunut mukavalta B) se jumiutuu niin takapalkkaajasta ettei kykene kuin seisomaan C) se ei halua totella. C-vaihtoehto menee heti romukoppaan, vaikkaisin A:ta tai B:ta tai niiden sekoitusta. Kokeilin myös pelkällä takapalkalla maahanmenoja ja Gimma jumiutui niidenkin kanssa todella herkästi seisomaan. Eli pakko kai nyt tuo takapalkkasysteemi on poistaa?? Kisoihin on reilu kuukausi ja hitto jos sen takia tuo maahanmeno on tuommonen. Kun kuitenkin nyt ne maahanmenot olisi tosi hienoja ja nopeita.. :/

Tiistaina tehtiin illalla tunnari pihalla. Mika merkkasi kapulan valmiiksi ja oma oli rivissä toinen vasemmalta. Juoksi yhden kapulan päälle ja se lenti, mutta jatkoi haistelua vasurista ja oman tultua vastaan nappasi sen heti. Luovutus taas seisten. :(

Touko sai vielä boonussynttärilahjan ja pääsee eroon palleistaan perjantaina. Meidän pikku Touko on kohta entistä pienempi.. :D Saatiin nopealla aikataululla Aistiin aika (ensin piti viedä YES:aan) niin Touko pääsee parantumaan kunnolla ennen meidän lähtöä Sloveniaan. Yliopistolliseen olisi ollut miltein kuukauden jonotusajat. Saa nähdä kuinka kipeä meidän pieni mies on tapahtuman jälkeen. :/

Jaksan vieläkin iloita tästä tulevasta kesästä. Kun asumme kotona niin pääsemme Gimman kanssa taas harrastamaan agia (toivottavasti pääsisimme kivaan ryhmään), tokoa, viestiä ja ehkä jotain muutakin. Meidän seurassa olisi mahdollisuus kokeilla rallytokoa, koiratanssia ja flyball:a. Kaikki kuulostavat tosi kivoilta vaihtoehdoilta, mutta katsotaan nyt viitsiikö sitä kaikkeen osallistua tai muuten Mika muuttaa osoitteen hallille... :P Mutta siis on tämä vaan niin mahtavaa!!

Vihdoin keskiviikkona taas Hannan kanssa hallilla. Tuli jo ihan vieroitusoireita meidän treenien puuttumisesta! :P Ensin paikkikset. Sysi oli ollut mennyt istumisessa makaamaan kahdesti, mutta Gimma oli tattieläimenä. Tälleen ei ole ennen käynyt, joten hyvä että Gimmaa ei asia häirinnyt. Makuu oli ihan jees, tehtiin lyhkäisenä kun kumpikin oli umpijäässä pihalla. Gimman vuorolla ensin seuruuta. Ensin oli niin hörhö, mutta keskittyi ja sitten oli SUPERHYVÄ! Siis oikeasti, mutta seuruumatka oli ehkä pisimmillään kaksi metriä. :) Mun usko kyllä horjuu siihen, että koko seuruun saisin sen olemaan super.. Pidemmällä matkalla kun on niin hiton kivaa valahtaa siihen poikitukseen...nyt se oli niin takana..! <3 Joskohan Gimma oppisi kuitenkin vaikka jätättämään.. :P Sitten luoksaria, Hanna oli sivussa. Stoppi jees (heti tuli kyylä päällä että koska saa ampua taakse), mutta otin putkeen maahanmenon ja se meni maahan!!! Nopeus ei hiekalla ollut merkittävä, mutta ekalla käskyllä lakosi, olen todella tyytyväinen. Nyt taidan unohtaa takapalkan, koska pelkään etten ehdi sitä vetämään läpi ennen kisoja. Sitten kuuntelua. Merkille menoa niin että joutui menemään ohjatunkapulan ohitse. Eipä tietenkään kyennyt siihen aluksi, mutta palkkasin stopeista ja annoin korjatakin, hyvä minä. Lopuksi kykeni juoksemaan kapulan ohitse, hienoa malinuaa! :D Ja pääsi ruutuun kun oli kiltti. :) Sitten tunnari the murheenkryyni. Ensin meni ruutuun ja nouti lätkän, otin sen vastaan ja lähetin tunnarille uudestaan. Se oli selkeästi sijaistoimintaa, jota harrastaa hallilla. Haisteli kellon läpi ja toi oman. Lopuksi vielä luovutuksia, ensin tunnarin kanssa ja sitten ohjatun kanssa. Ilme parantui huimasti. Oli kyllä taas niin mukavat reenilöt, kyllä se siitä...turha sitä on tatteja kaivella, kaivellaan niitä sitten syksyllä metsästä. :) Tai pyrkikäämme ainakin tähän. :)

Gimma joutui unisena poseeraamaan (mielipide sen mukainen..), Hanna teki hienon heijastinhuivin Geelle!

9 kommenttia:

 1. Täällä on peukut pystyssä Toukon leikkauksen suhteen!

  Ps. Gimman ilme... :D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua jännittää jo nyt..Toukon tietynlainen herkkyys + pissavika, mutta toivottavasti kaikki menee hyvin ja jatkossa meillä olisi hieman rennommin elämään suhtautua Touko. :)

   Poista
 2. Maahan menoon namipalkka takapalkkana? Muistathan ottaa myös läpi suoria luoksareita ja takapalkata niitä? Jos vain stopeista saa palkkaa, niin eihän muuta kannata tehdä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nami takapalkkana samalla tyylillä annettuna kuin pallokin? Läpijuoksuja en ole tehnyt kun ei ole ollut tapana, mutta pitäisihän niitäkin.. :)

   Poista
  2. Joo, läpijuoksuja pitää ottaa, muuten ennakoi takuuvarmasti :) Kuinka paljon läpi ja kuinka paljon stoppeja, niin se onkin sitten koirasta kiinni ja määrät pitää vaan hakee kokeilemalla.
   Ja joo namikippo samaan tapaan kuin pallo takapalkkana. Joko maassa tai sitten apparilla. Ja paljon harjoituksia muuten esim. kiertoa, jossa käskee maahan ja vahvistaa sitä, että oppii noudattamaan sitä maahan meno käskyäkin vauhdista ja yllättävissäkin paikoissa ja tilanteissa. Kun on vahvistanut paljon seisomista, niin väkisinkin se maahan meno ei ole niin mieluista ellei sitä ole vahvistettu yhtä paljon.

   Poista
  3. Lenkillä tms. paikoissa, joissa ei ole takapalkkaa niin Gimma menee kyllä hyvin maahan. Mutta se takapalkka juuri aiheuttaa jumitusta. Ei se minusta ennakoi stoppia vaan ei kykene muutakuin seisomaan (eli jäkittää). Mutta jokatapauksessa, totta nyt pitää vahvistaa maahanmenoa. :)

   Poista
 3. Katsoin alkuun, että avaudutpa tosi rohkeasti, kun "tosi pylly ollut kipee". ;)

  Toukolle onnea leikkaukseen (nyt se taitaa olla ohi) ja toipumiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *reps* :D

   Touko on jo kotona. On se vaan surkeena. :( Iso viilto sille tuli kun toinen kives oli vatsaontelossa. :(

   Poista
 4. Mietin tosiaan alkuun, että pylly on pylly, mutta "tosi pylly" on jotakin vielä intiimimpää. :D

  Toukolle toipumissilityksiä. Voi toista.

  VastaaPoista