13.3.2013

Näyttelyt here we come!

Nyt on sitten Gimma ilmoitettu Harjavallan JA Rauman näyttelyihin! :D Hannan kanssa päätettiin, että turnee vedetään niin sitten vedetään! Kaksi hyvää mahdollisuutta kerätä sertejä niin pitäähän se hyödyntää. :P

Eilen yritin meitä saada Vuokkosiin kokeisiin eikä siinä nyt hirveän hyvin käynyt. Soittoajan aloitettua soitin tunnin ajan kunnes pääsin läpi. Ei siinä muuten mitään, mutta joka kerta kun yritti puhelua läpi (ja numero oli varattu) niin puhelu meni vastaajaan eli suomeksi aina kun yritti soittaa niin meni puhelumaksu..typerää! Varasijalla kaksi ollaan, katsotaan lohkeaako paikka..

Keskiviikkona taas oltiin treenaamassa Hannan ja Sysin kanssa. Taas iski paniikki (eilisestä koepaikkasoitosta) ja treenit meni ihan hermo kireenä. :( Hanna tuli myöhässä, joten aloitin yksin. Ensin seuraamista, ihan jees, mutta nillitin koko ajan. Tuntui, että perusasennot on perseesta yms. Hyppynoudossa palkkasin kaksi kertaa metskun nostosta. Kolmas nosto ihan pjärseestä. :( Palkkaamisen kanssa saa olla tarkkana kun hyppää herkästi hyppyä päin jos palkka tulee nostosta. Ruutu oli jees. Otettiin erikseen sivulletuloja, ne oli myös jees. Kaukoissa takapalkka, ihan jees teki. Jäkitys on ainakin kadonnut. Sitten Hanna tuli ja tehtiin luoksari. Stopilla kääntyi väärinpäin. :P Mutta seuraavaksi palkkasin itse. Tässä täytyy pitää pieni tauko (kehu) eikä jatkossa päästää heti lelulle. Maahanmenot oli ihan unohduksissa, joten muistuttelin kiertojen kautta. Tunnarissa poistui taas kapuloilta (voihan kettura..), mutta palasi kapuloille ja toi oman (nyt kapulat oli kellomuodostelmassa). Tämän jälkeen kokeiltiin kapulan ryöstöä. Eli Hanna nykäsi kapulan juuri kun Gimma oli sitä ottamassa. Ensin Gimma oli ihan hämillään, että mitä hitto tässä tapahtuu (olisitte nähneet ilmeen :} ). Nostot kuitenkin nopeutui tosi paljon eikä nyt kapula tippunut ollenkaan. Lopuksi vielä maahanmenon reenausta namilla ja liikkeessä. Sivulta Gimma menee jo nopeasti maahan, mutta liikkeestä se ei käykään niin helposti. Vahvistetaan vaan ja katsotaan kuinka käy.. Mä en ymmärrä kuinka yksi puhelinsoitto saa mun pään niin sekaisin. Juuri kun yritti, että nyt ei panikoida niin se alkaa niin herkästi ja "huomaamattomasti". No huomenna uudet treenit ja sitten lupaan hengittää ja rauhoittua.

Lopuksi super-ihana asia: Minna pyysi meitä tänäkin vuonna mustina lampaina belggarien rotumestikseen Foolproof:n joukkueeseen. Olen ollut otettu, tosi mahtavaa!! RM-kisoissa hienointa on juuri joukkuekilpailu ja mikäs hienointa kun pääsee osaksi noin hienoa tiimiä! :)

4 kommenttia:

 1. Mekin ollaan tulossa Harjavaltaan. Caralle pitää yrittää hankkia se näyttelytulos.

  VastaaPoista
 2. Niin hienoa, että suostut meidän tukkajoukon jatkoksi! Tulee taas niiiiiin huippureissu! :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä voikin kutsua reissuksi...sinne saa meinaan reissata! :D Gimma liittyy ilolla tukkatiimiin.. :P

   Poista