24.5.2009

Gimma on iiiiiiso tyttö!


Gimma liittyi isojen tyttöjen kerhoon. Perjaintai aamuna lenkin jälkeen isäntä ihmetteli kun lattialta löytyi veritippa ja sehän oli sitten selvä juttu. Juoksut alkoi vihdosta viimein (miten niin hätänen emäntä.. ). Illalla sitten ilmoitettiin kasvattajalle tästä huikeasta asiasta. No mitäs siinä, puolitoista tuntia meni puhelimessa ja saatiin niin paljon hyperhyviä vinkkejä jäljelle yms. Bongasin heti sieltä juttuja joita kokeilinkin tämän päivän jäljellä. Juteltiin me myös hallinnasta, mikä rakoili Toukan kanssa. Se pitää vaan saada varmaksi PISTE. Niin ja kerroinhan mä myös Gimman kiinnostuksesta päästä puremaan..


Tänään tottista med Jessica ja aiheena seuraaminen. Minun tarvitsee oikeasti alkaa tsemppaamaan käsieni kanssa, ne ovat kuin lentokoneen siivet. Jessica oli sitä meiltä, ettei mene kauaa kun saadaan seuraaminen kunnolliseksi. Gimma oli hyvässä vireessä ja parin askeleen "pätkät" näyttivät hyvältä. Jessica pakotteli taas jos meinasi edistää. Taaskaan en muutakuin näyttänyt sille narupalloa niin se nosti itsensä. Mä olen niin tyytyväinen, taito tyttö!! Kotiläksyksi saatiin peränkäyttöharkkoja, että saadaan hyvännäköiset käännökset ja voidaan alkaa harkata täyskäännöstä.


Jälki nro18. Pohjana nurmi, niittojäte maassa. Vanheni ehkä 45minuuttia.. Ja hemmetin linnut meni syömään nameja ja loppuruoan. Jälki oli aaltoileva, kolmessa kohtaa parin-kolmen askeleen tyhjät. Gimma lähti taas hyvin liikkeelle. Nuuskutus oli tosi kovaa, koska nameja puuttui vähän enemmän mitä olin suunnitellut..... Variskin häiritsi liitämällä vieressä (Gimma on lintuhullu), mutta Jessican mielestä suoritus oli ihan hyvä (itse en ollut kovin tyytyväinen kokonaissuoritukseen, mutta minulla ei ole realistista käsitystä tuon ikäisen jäljestyksestä). Nyt selkeästi huomasi, että alun jälkeen motivaatiota riitti. Eli mahdollisesti se Gimman lopahtaminen on johtunut siitä, että teen pitkää suoraa, joka askeleella nami yms. Eli se on sitä samaan kakkaa kerta toisensa jälkeen, että aika yllättävää jos kiinnostus ei riitä.. Toivottavasti tämä tästä, ainakin Gimmalle muutokset näyttivät sopivan.


Treenien jälkeen mentiin uittamaan koiria. Gimma ui Myyn kanssa, koska eihän se ole soveliasta viettää nyt aikaa poikaseurassa. Myy on semmonen täti, että pieni malinois pysyy hyvin ison bortsun tossun alla. Gimma nouti keppiä, mutta tyytyi kahlaukseen lukuunottamatta kerran jolloin se taisi ottaa pari potkua. No tuo oli vasta toka kerta vedessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti