18.5.2009

Jälki nro16 ja emännän kiuhumista


15.5. käytiin jäljellä 70 askelta suoraan, 30 käännös oikealle. Lämpöä oli 10 astetta ja jälki vanheni 25 minuuttia. Jäljestä ei mitään erityistä kerrottavaa. Paremmin se meni viimeksi Jessican polkeman jäljen. Jos se ei kauden loputtua ala olemaan hyvä niin minä jätän pellolla jäljestyksen, me suunnataan sitten metsään..


Lauantaina käytiin ulkoilemassa Paavon kanssa. Paavo meni pulikoimaan lenkillä, mutta ei saanut Gimmaa mukaan. Ei vaikka yritettiin heittää keppiä, Gimman meno loppui kun jalat eivät yltäneet pohjaan. Tästä tulee Gimman ensimmäisen kesän tavoite, Gimman tulee uida. Tosin epäilen jos sitä hetsaisi vähän ja heittäisi vaikka damin niin se lähtisi.. Lenkillä tuli vastaan myös toinen sprinkku (tosin narttu). Gimma tuli hyvin senkin kanssa toimeen tai paremminkin se pisti Gimman tossun alle..


Gimma on viime päivinä ollut tosi sekaisin pennusta. Toukka on purrut Gimman korvan ruville yms. Tänään mentiin sitten isännän kanssa ulos, jos katsoisi miten ne ulkona leikkivät. Gimma oli liian raju, joten lopetettiin leikit siihen. Gimma oli sitä mieltä, ettei hänen tarvitse totella kun HÄN leikkii Toukan kanssa. Voitte uskoa, että hiillyin... No isäntä meni sitten Toukan kanssa metsään ja me juostiin pellolla. Se meni hyvin kunnes tuo bongasi Toukan ja isännän metsästä, korvat hävisi ja Gimma juoksi heidän luo! Mikä kaikista härskeintä tässä on, että kun komensin ulkona Gimmaa niin se oli sitä meiltä, että minä en häntä komentele.. Ja paloi käämi ja kunnolla. Ja minä en tuollaista menoa ala katselemaan. Nyt Gimma makaa häkissä ja häkki on peitetty. Se saa nyt pari päivää olla ihan ilman kontaktia Toukan kanssa. Lisäksi ruoka pitää kirjaimellisesti ansaita eli ajattelin sitä syötellä lenkillä ja/tai jäljellä. Mitään ei pariin päivään tule kupista. Toivottavasti alkaa muistamaan mitä se tottelevaisuus on ja ketä kunnioitetaan... Aika sopiva hymiö tähän tilanteeseen..


Mä ihmettelen kuinka Gimma noin kadotti korvansa. Lenkeillä ei ole ollut mitään ongelmaa (olen pitänyt sitä normisti auki yms.), eikä arjessa. Taitaa alkaa vaan pikku-äiti luulla itsestään vähän liikoja. No katsellaan mitä tämä eristäminen tuo tullessaan. Normaalin ihanan Gimman paluuta odotellessa.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti