14.5.2009

Jälki nro15 ja tokotusta


Eilen jälki nro15. Pohjana vanha nurmi, mättäitä, mutta ei juurikaan niittojätettä. Jessica teki jäljen (pituutta en osaa arvioida). Joka askeleella koiranmakkaraa, lopussa rasiassa ruokaa. Gimma meni kuulemma ihan hyvin. En saa olla liian vaativa, koska se menee siitä epävarmaksi (totta!). Nyt ei haittaa vaikka menisi jonkun askeleen yli, tärkeää on, että nokka pysyy maassa ja Gimma menee jäljellä. Tuli mielettömän hyvä olo, koska tuli niin paljon hyviä neuvoja.


Tokossa olikin sitten "kova" taso. Siis meidän osaamiseen nähden. Heti aloitettiin paikallamakuulla ja kisa-ajalla. Joo ei pysynyt, nousi istumaan. Pysyi reilun minuutin, jonka jälkeen nousi ylös. Sitten se veti homman lekkeriksi ja veti selälleen maahan! Liikkeestä maahanmeno oli ok, kuulemma saisi olla nopeampi. Tiedän sen ja sitä pitää reeniä, mutta mehän vasta harjoitellaan.. Sivulletulossa Gimman olisi parempi tulla kuulemma suoraan sivulle, mutta en mä sitä oikeesti enää lähde vaihtamaan. Kait se olisi tokossa ihanne, mutta ei tollasta soutamista voi harrastaa. Olen jo kerran tätä asiaa pohtinut ja olkoot kiertävä. Perusasento meillä on hyvä. Luoksetulon otin lelulla, eli sitä pitää harjoitella. Sitten otettiin noutoa, no onneksi muillakin se oli vaiheessa. Mehän ei olla sitä tehty kuin patukalla vasta. Tosi monta liikettä otettiin tunnissa, tuntui, että se oli itsellekin jo paljon. Saatikka Gimmalle, joka on lapsi vielä.. No täytyy vaan reeniä, että saadaan homma pelittämään.


Gimma oli koko reenien ajan tosi löysä ja väsynyt. Kotiin päästyä alkoi heti nukkumaan. Epäilen Toukan vieneen siltä voimat. Se oli minun shoppailureissun aikana vahtinut Toukkaa häkistään ja leikkinyt sen kanssa. Gimma ei edes juo kupillaan (joka on siis Toukon yksiössä) vaan kun se vaan nuuskii siellä Toukon tavaroita. Sille pitää antaa kupista vettä ja keittiössä.. Vähän ehkä liikaa huolehtii pikkuisesta, no jos se tajuaisi jossain vaiheessa lopettaa sen..??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti