10.5.2009

Gimma tykkää pikkuveikasta


Pikkuveikka saapui eilen illalla. Ovella Gimma katsoi pentua hämillään ja nosti sään kohdalta karvoja. Sitten nuuskuttelua, Gimma ei tajunnut mikä liikkuva makkara meille on tullut kylään. No vähitellen malinuaalin päässä alkoi liikkua ja Gimma tajui, että sehän on kiva leikkikaveri! Vaikka naskalit iskeytyy ihoon niin Gimmaa ei haittaa. Se ei ole kertaakaan murissut tai käyttäytynyt agressiivisesti Toukoa kohtaan. Pitkää pinnaa tarvitaankin! Koska Gimma on kovin elävä, niin käsken sen leikkimään makuultaan niin ei sitten vahingossa survo "pikku"-Toukoa (joka muuten painaa tasan 7kg/7,5vk vrt. Gimma 3,4kg/8vk ).


 


Touko rökittää Gimmaa 


Missäs ne tissit on..? 


Kaulaotteella 


Räyh! 


Jälki nro15


Muistilappu on hävöksissä, joten muistista menee..


Jäljellä nappuloita. Gimma lähti hyvin, mutta jossain vaiheessa otti nappuloita suuhun ja sylki niitä sen jälkeen pihalle. En tiedä syytä. Ainakin nyt Gimma nuuskutteli tosi kovasti. Jälki meni reippaat 80 askelta suoraan, josta käännös vasempaan noin 30 askelta. Hyvää jäljestys ei minusta ole, mutta askel askeleelta mennään eteenpäin! Ihmeitä ei tehdä tässä leirissä yhdessä yössä.


Gimman isä otti osaa Belgien MM -kisoissa IPOon ja tulokseksi tuli A94 B93 C94. Noin kovissa karkeloissa tulos on mielestäni hyvä.


Gimun isukki (kuva working-dog.eu). Toivottavasti on periytynyt muukin kuin ulkonäkö!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti