25.5.2009

Jälki nro18 ja vireen epätarkkuutta


Jälki nro18 oli kesannolla. Runsaasti vanhaa niittojätettä, nurmi oli noin puoleen jalkaan pitkää. Jälki oli semmosta aaltoa, että oksat pois, mutta eipähän nokka noussut..paitsi kun lapset alkoivat kiljua tien toisella puolella kallion päällä. Jatko kumminkin meni hyvin. Loppupalkalla kiihotin Gimman ihan tappiin vetämällä sitä ruualta pois (pääsi kupille vain sinne voimakkaasti pyrkien). Gimma on ollut nyt vähemmällä ruualla ja se näkyy selvänä kiinnostuksena ruokaa kohtaan, tosi hieno homma! Tosin kuppi sillä menee herkemmin nuriin (jopa kotona..), koska aivotoiminta ei pelaa täysillä suuren himon kanssa. Eli joo, alan antamaan sille enemmän ruokaa..


Illalla tottista Jessican köörin kanssa. Ensin seuraamista. Gimma nosti hyvin, jonka seurauksena taas epätarkkuutta. Voisikohan purun antaminen saada sen vähän maltillisemmaksi?? Kuitenkaan en näe asiassa sinällänsä ongelmaa, koska suurempi ongelma on mielestäni vietin puute. No katsellaan ja kuulostellaan. Varsinkin askel-seis -osiot olivat aivan liian vaikeita, niiden perusasennoissa Gimma oli melkein mittansa matkan edellä.


Jessica sanoi, että meidän leikki on huimasti edistynyt ja hallitsen irrotukset nykyään paremmin. Tosi kiva juttu, että itsekin kehittyy. Rauhavaiheet ovat edelleen Gimman tyyliin todella hyvät (jee mä en ole sössinyt niitä!!!! ). Jos joskus sössin ne niin tulkaa antamaan mulle selkää.


Toinen kiekka "tänne"-harjoittelua (eli pelkästään eteenistumisia). Gimma oli niin kiekoissa ruuasta, että ei meinannut pysyä aloillaan. Muutama "tänne" alkuu todella helpotetusti (nami kädessä), jonka jälkeen nami tuli suusta. Kotona mietin tätä ja ehkä tässä olisi ollut parempi antaa Jessicalle naksu, koska minulla oli palkka suussa niin kehuminen ja palkkasanan sanominen oli hieman sössivää.


Ja loppuhuipennus, minkä kaikki haluavat tietää...Gimma on nyt sitten pari yötä peräkkäin viihdyttänyt itseään syömällä siteen juoksupöksyistään. Ekalla kerralla häkistä ei löytynyt kuin pari reikaletta (eli se oli mennyt sitten melkein kokonaan parempii suihin..jeah.. ) ja toisella se taisi olla ainoastaan silputtuna (ja ehkä hieman syötynä). Hyvää ruokahalua vaan pieni mali...ja elkää ehdottako että jätä se ilman pöksyjä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti