19.5.2009

Tottista ja karua elämää


Gimman karu elämä jatkuu. Lenkillä ruoka ansaittiin maahanmenoilla ja paikallamakuulla. Käveltiin "city-lenkki" ja tien vieressä oli hyvä harkata. Liikkeestä Gimma menee hyvin maahan, mutta paikallaan sivulla se tarvitsee aika usein lisäkäskyn eli reeniä siihen tarvitaan.


Illalla tottisteltiin Petikossa Riikan ja Nattan kanssa. Aiheena sivulletulo ja vire. Vire oli mielestäni hyvä. Vireen nostoon ei tarvinnut muutakuin kentällä heittää narupallo muutaman metrin päähän käydä se itse ottamassa ja laittamassa taskuun. Likka oli ihan kiepeissä. Sivulletuloissa Gimma jäi välillä vinoon tai taakse, mutta Riikan avustuksella saatii onnistuneita suorituksia. Tuohon vireeseen olen super-tyytyväinen!! Siitä en tiedä miten nopeasti istui vierelle (Riikka??), mutta tässä vaiheessa en näe ongelmaa vaikka istuisikin hitaasti. Se sitten eri meiningilla nopeaksi.. Minulla on pieni visio miten sitä aletaan työstämään, mutta siitä voisin jutella pää-coutsin kanssa.


Sitten näytin Riikalla pätkän meidän seuraamista parkkiksella, kuulemma seuraa ihan suorassa. Hieno homma. Saalilla saada tuohon liikkeeseen tarvittava lisäpotku. Lisäksi otettiin lyhyt paikallamakuu Gimma pysyi maassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti