26.5.2009

Jälki nro19 ja juoksujen ihanuutta


Jälki nro19. Tein sen meidän läheiselle pellolle, joka on kaavoitettu eli peltoa ei ole hoidettu ainakaan pariin vuoteen. Pohja oli mielestäni haastava, koska siinä oli runsaasti vanhaa kuivunutta niittojätettä. Jälki vanheni noin 45minuuttia. Jäljellä oli suoria, aaltoa ja namittomia kohtia pari (2-3 askelta ilman namia). Ja meni hyvin!! Ainoastaan kerran nostin pään (taisi mennä korvaan jotain kun ravisteli niin kovasti), josta jatkoi omatoimisesti. Alun suoralla ennen ensimmäistä aaltoa meinasi jatkaa suoraan (meni askeleen verran yli), mutta korjasi itse. Kaikkia askeleita ei tarkastanut (paitsi tyhjät), mutta pysyi jäljellä koko ajan. Loppukupilla taas kiihotin Gimman tappiin. Jäljen jälkeen heittelin vähän narupalloa ja sitten kotiin. Näitä lisää, jotta saadaan motivaatiota (viettiä). Ilman viettiä on vaikea puuttua tekemiseen.. Hyvä minä, kun annoin rauhan työskennellä ilman nillitystä.


Illalla "tänne" -harjoituksia ja peränkäyttöä, joka tuntuu olevan hieman hankalaa. No eiköhän se mali sen pikkuhiljaa käsitä..


Olipa kiva aamu. Isäntä sanoi, että taas on revitty side häkissä. No hän keräsi palaset, mutta ylläri tuli vasta kun minä lähdin pihalle ja otin pöksyt pois.. On tainnu olla tytöllä yöllä tekemistä, oli meinaan revitty ihan urakalla sitä sidettä irti eli tuloksena riekaleiset pöksyt.. Elämä malina ei ole aina helppoa... ...Aamulla lenkillä Gimma pissi normisti kunnes nosti kesken pissan toisen takajalkansa (arvaa vaan Minna tuliko Ninja mieleen...)! Lisäksi minä en tajuu, mitä kiksejä se saa nuoltuaan itseään kun sillä alkaa samalla tavalla leuka väpättämään kun uroksilla.. Mä en tajuu..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti