28.5.2009

Jälki nro20 ja muuta säätöä


Eilen ja tänään osa ruuasta on tullut pakasterasioista eli esineilmaisua harjoitellaan. Vielä meillä ei ole esineitä, mutta eiköhän se isäntä ne tossa terassiprojektin ojessa sahaa.. No ensimmäinen ilmaisu, purkki maahan ja Jessican vinkeille eteenpäin. Eli Gimma koskettaa purkkia, josta palkka. Todellisuudessa ensimmäisessä ilmaisussa Gimma juoksee purkkia päin niin että se lentää päin seinää..   Seuraava ilmaisu vielä samalla tavalla. Kaksi viimeistä tehtiin niin että kun Gimma syöksyy purkille niin käsken sen raaaauhallisesti maahan. No hyvä ajatus purkit sinkosivat taas, mutta maahan se meni (ihme, että siinä kiihkossa jotain tajusi..) ja purkkikin oli tassujen välissä! Seuraavana päivänä meni jo paremmin ja tarjosi jo maahanmenoa, hyvä malinuija! Eiköhän esineet saada tämän kesän aikana jäljelle.


Jälki nro20. Samalla paikkaa oltiin kuin viimeksikin. Jälkeä tehdessä oli tosi kova tuuli, mutta onneksi se oli tyyntynyt hieman kun aloitettiin jäljestys. Jälki vanheni noin 45 minuuttia.. ...Ja aika katastrooffffffia... Taas intoa oli vaikka muille jakaa. No paalulla elukka sai sitten itsensä solmuun valjaista paalumerkkiin. Sitä intoa kun piisasi niin tämä vaan yritti sutia vaikka se paalu ei näyttänyt merkkejä irtoamisesta. Kun ötökkä oli irti paalusta niin matka jatkui, pari askelta ja koira yskii ihan hulluna (taisi vetää makkaranpalan keuhkoon tms. koska ei kuulostanut miltään perusyskältä). Siinä vaiheessa tuli mieleen, että tässä taisi olla tämän päivän jäljestys.. No kakominen ja yskiminen alkoi hellittää ja koiralla menoa piisasi niin päästin jatkamaan. Tyhjiä oli kolme askelta kahdessa eri kohtaa, joista viimeisessä tarkasti joka tyhjän (ensimmäiset tyhjät tuli minullekin yllätyksenä, joten ei ole 100%:sta tietoa..). Lopussa taas kupilla kaasuttelua. Hengissä selvittiin..


Lenkeillä ollaan otettu pieniä temppuja, ei mitään ihmeempiä. Jotenkin tuntuu, että Gimma on vähän löysä ja takakireä. Esim. vieraat koirat saattavat saada murahduksen harjaksen kera jos erehtyvät hänen korkeudelleen inisemään. Yllättäen en ole samaa mieltä asiasta.. Muutenkin Gimma tuntuu olevan hieman läheisriippuvainen, tunkee päätä syliin melkein missä vaan (lenkillä, bussipysäkillä).. Toukan kanssa Gimma on vieläkin tosi maltillinen vaikka minulla tekee pahaa kun se iskee niitä hampaita Gimman lihaan tosi härskisti. Ainoastaan silloin kun Toukka tikkasi huulee niin Gimma inahti ja näpsäsi ilmaan. Eli pinnaa piisaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti