31.5.2009

Lomailua


Me ollaan oikeastaan koko viikonloppu lomailtu! Ainoastaan lenkillä ollaan tehty pikku söherryksiä ja ruoka on tullut pakasterasioista. Pakasterasiat saavat edelleen välillä läppäsyn osakseen, mutta ei aina. Läppäsyn jälkeen menee ilman vihjettä maahan. Tänään saatiin esineet, joten nyt pääsen laittamaan ne purkkien päälle. Vähän on vielä mietinnän alla miten nyt edetään..  Koska esineet eivät saa lentää. Lisäksi asiasta taas kukkaruukkuun...olen alkanut miettimään tunnaria. Tuleekohan siinä jokin ristiriita kun esineet jäljellä tulee maata ja tunnarissa ne pitäisi hakea??


Lauantaina Gimma tuli mukaan kun lähdin Toukaa leikittämään Väiskin kanssa. Gimma odotti autossa kiltisti, mitä nyt ensin piti valittaa kun hän ei pääse mukaan.. Kun pojat olivat leikkineet hetken niin ajattelin, että jos Gimma pääsisi vähän jalottelemaan. Gimma katsoi Väiskiä ensin samalla tavalla kuin Toukkaa "Mikä toi on??" -ilmeellä. No enempiä ne ei saanut leikkiä kun Gimman piti olla remmissä ja Väiskikin piti Gimmaa hieman epämääräisenä tyyppinä. Ehkä joskus sitten yhteislenkillä kunhan ensin käyn Toukan kanssa kaksin ja teen selväksi mitä luoksetulo tarkoittaa jos (/kun) se Toukan kanssa tökkii edelleen.


Sunnuntaina Gimman rooli leikkitätinä jatkui kun väännettiin isännän kanssa terassia ja pihaa kuntoon. Tosi kiltisti ne leikki vaikka tämä oli ensimmäinen kerta kun Gimma sai leikkiä Toukan kanssa "ilman valvontaa" (terden ovi oli auki, josta niitä voisi kurkkia tarpeentullen). Tänään saatiin myös hyppy, isäntähän lupasin sen toukokuun loppuun mennessä! Gimman mielestä hyppy on tosi kiva, saahan siitä namin kun hyppää. Tehtiin niin, että hypyytin sitä ensin yhdessä ja sitten isäntä kaveriksi. Minä käskytin hyppäämään, Gimma haki namin isännältä ja siitä hyppy takaisin minun luo. Todisteet alla.


 


Kaanis Gimma ja hiano este 


Venytys 


Hyppy sarjana

 


Tällä hetkellä esteen saa nostettua noin 70 senttimetriin, mutta lautoja voi ostaa lisää niin että siitä se metrinenkin saadaan. Vielä harkataan ainakin hetkinen noilla vauvakorkeuksilla. Jotenkin pelkään hypyttää hirveesti kun luustokuvia ei ole otettu. Että niiden jälkeen mennään viimestään täysillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti