6.5.2009

Meidät heitettiin tokoryhmästä pihalle!


Niin siinä kävi.. Tämä oli siis ensimmäinen ja viimeinen kerta tällä kurssilla. Alussa treenailtiin vähän siinä mitä ohjaaja sanoi päivän aiheiksi. Seuraavaksi ohjaaja tulikin meidän luo..


Ohjaaja: "Oletteko treenannut?"


Minä: "Joo"


O: "Heitän teidät pihalle tästä kurssista."


M: "Ei kyllä me tässä nyt voidaan olla.."


O: "Ei teidät siirretään heti lupaavien ryhmään. Se treenaa viikkottain."


M:   


 


Voitte uskoa miten olin sanaton, hypättiin suoraan parin kurssin yli (mikä toivottavasti ei ole liikaa meille).. Sieltä sitten tuli meidän seuraava ohjaaja ja toivotti meidät tervetulleeksi. Joillekin tämä voi olla pikku-juttu, meille ei. Täällä on tajuttoman vaikea päästä toko-ryhmään jos ei halua maksaa itseään kipeäksi. Nyt saatiin paikka joka viikko treenaavaan ohjattuun tokoon, joka kestää syyskuun loppuun (heinäkuu on ilmeisesti vapaaharjoittelua, mutta silloinkin meille on kenttä varattuna). Me päästään Läsän kanssa reenimään tokoa säännöllisesti!!!!


Gimmalle tuntuu tuo toko tekevän tosi hyvää. Vaikka se vaatiikin paljon, mm. koirakkoja on tosi paljon, ryhmiä siis treenaa useampi samalla kentällä jne. Mä olin tosi yllättynyt miten Gimma kumminkin jaksoi koko ajan. Lisäksi uskon sen minä olen iso tyttö -asenteelle tuon tekevän hyvää. Se ei nostanut kuin kerran karvat pystyyn kun istuttiin nurmikentän laidalla ja odotettiin kurssin alkua. Kurssia ennen mammapariskunta kehui Gimmaa tosi ylvääksi ja kauniiksi (minkä minä tietysti tiedän ilman kertomattakin.. ). Palkkana mulla on broilerpyörykät ja lelu, koska en usko, että Gimma jaksaisi tuntia lelun voimalla mennä.. Vieressä ollut skeittiparkki sai jotkut koirat levottomiksi, mutta Gimma oli mielettömän reipas. Se ei juuri siitä kolinasta välittänyt, toki se oli tosi tarkkaavainen, mutta ei läähättänyt tai ollut muuten levoton. Ainoa mitä se olisi halunnut kovasti tehdä oli kaivaminen...ketäköhän senkin sille Hauholla opetti...  Mikä yllätti myös niin ruoka kelpasi. Se on Gimmasta tosi paljon kivempaa kun saa ottaa koppeja kun se, että annan sille kädestä namin. Tosin en usko, että tottiksessa tulen käyttämään nameja (kuin ehkä todella satunnaisesti).


Sitten ruoka-asiaan. Kohta vanha irtokarkkisekoitus on loppu (onneksi!). Sekoittelin vähän mitä sattu RC:n Maxi Junnuun, mutta ei se sitä sapuskaa parantanut. Se tulee läpi.. Seuraavaksi nappulaksi on jo ostettu säkki RC:n 4300, katsotaan miten se toimii.. Nyt kun Murre-Mix:ä on natusteltu niin ne ovat toimineet tähän mennessä todella hyvin. Gimma paskoo ehkä pari-kolme kertaa päivään! Mikä on siis hyvä edellisen 3-5 kertaa päivässä määrään.. Nyt on Sikakasvis-Mix loppu ja illalla kuppiin pämähtaa broilerin sisäelinseosta. Ensiviikolla käyn ostelemassa lisää, jos vaikka ostaisi kunnon satsin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti