5.5.2009

Vatipää tottistelee ja viesteilee


Mä en käsitä mikä tuolle on tullut. Jos koira tulee vastaan lenkillä niin tämä alkaa heti sitä kyyläämään ja auta armias jos toinen alkaa rähisemään...Gimma on sitä mieltä, että hän on iso tyttö ja hänelle ei rähistä.. Voitte kuvitella olenko asiasta samaa mieltä?!? Muutenkin pikkuasioissa tuo yrittää välillä luistella sinne päin, eli nyt pitää olla tarkkana. Kotona pitää vaatia kaikista säännöistä extratarkkaa noudatusta (olen nyt yleensäkin tarkka, mutta nyt ei luisteta pätkääkään). Mm. reeneissä Gimma oli mieltä ettei mene häkkiin. Pönötti siinä ovella ja oli sitä mieltä, ettei hän sinne halua kun Myy lähti treenamaan. No sinne mentiin sitten väkipakolla. Hyvä, että Jessica jaksaa muistuttaa minua myös treenien ulkopuolisista asioista eli esim. käskyjen hokemisesta (se on jäänyt päälle entisestä treeniryhmästä). Yksi käsky, sitä noudatetaan PISTE. Toinen tämän päivän apinointi oli mummolle rähiseminen! Se alko kyyläämään mummoa jo vähän kauempaa ja kohdalla mummo alkoi sille lässyttämään. Gimma pelkäsi tätä mummoa (joo terve vaan.. ). No ajattelin sen johtuvan sen aurinkolaseista, jotka olivat isot. Eipä johtunut niistäkään, mummo oli pelottava ja sillä selvä. Mä en käsitä mitä sen päässä liikkui ja miksi mummo oli pelottava..? Menin itse tilanteesta aivan hämilleen enkä oikein tiennyt miten reagoida tähän mummofobiaan..


Läski on muuten nyt yhdeksän kuukautta vanha. Mihin se aika häviää?? Vastahan tuo tuli meille ja repi mun vaatteita.. Paino ei kovasti noussut viimeaikoina, että kait tuosta jää alle 25 kilonen?? Etupää sillä on edelleen kovin kehittymätön ja lihasmassa sijaitsee edelleenkin tuolla takapäässä. Se olis kyllä kätevää kun ei paisuisi enää niin sen käsittelykin pysyisi helpompana..


Treeneissä otettiin ensin tottista. Gimmalle seuraamista. Gimma oli jossain ylivireessä ja edisti seuraamisessa. Yritin antaa sille pakoitteita, mutta en onnistunut antamaan sille tarpeeksi vahvasti niitä. Sitten tehtiin niin, että Jessica antoi pakotteet. Jessican pakotteet + palkan paikan vaihto vasemmalle puolella auttoi. Eli tästä lähin palkka sinne.. Täytyy käydä ostamassa pidempi liina niin apparinkin on helpompi toimia.


Viestireenit meni Gimman osalta hyvin. Jessica talutti Gimman autosta pellolle ja minä menin edeltä jättipatukan kanssa. Hirveästi en hetsannut, paitsi silloin kun ohitettiin räkyttävä pikkupiski. Tuli luo taas tykin suusta. Lähetys Jessican luo meni myös hyvin. Sitten tehtiin niin että menin pellolla olevan pömpelin taakse ja Jessica lähetti. Lähti hyvin eikä epäröinyt vaikka olin piilossa. Hyvät reenilöt kaikenkaikkiaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti